Dekor cement

Radi se o prirodnom materijalu na bazi cementa, finog pijeska i smola. Zidovi prekriveni ovakvim dekorativnim premazima prešli su trnovit put. Nekada su bili dio velikih stambenih i industrijskih objekata, a danas su dio luksuznih i modernih interijera. Urbani prostori teže jednostavnom, minimalizmu koji nam daje osjećaj ugode.

Dekor Cement Dekorativni premaz TERRA SOL

Dekor cement se koristi na različitim površinama, a može se koristiti i u interijeru i eksterijeru.

Može se nanositi na različite podloge, a završni sloj može nositi poseban potpis i unikatne efekte. Debljina slojeva u kojim se nanosi je 2 mm do 5 mm, ovisno o materijalu koji želite upotrijebiti, a uređenje doma na ovaj način vas potpuno lišava velikih radova i čišćenja koji slijede nakon renovacije prostora. Za ovaj dekorativni premaz nije potrebno uklanjanje prvotne površine, a uređenje doma ne zahtijeva velike pripreme.

Ovaj materijal svojim sastavom ulazi u grupu proizvoda pod nazivom Béton ciré (Béton décoratif), ali s obzirom na to da je ipak riječ o nježnijoj strukturi tj. finijem materijalu, ovaj proizvod pripada i kategoriji dekorativni premazi.

Mogućnost postavljanja na keramičke pločice, bez njihovog predhodnog rušenja.

Kremast u teksturi, ovaj baršunasti matirani premaz se aplicira gladilicom, u jedan ili dva sloja, debljine 0.5 mm. Prilikom izrade (prema želji klijenta), može se obraditi sjajnim ili satenskim mat finišom radi dobivanja drugačijeg završnog efekta.

Mogućnost izrade raznih efekata.