Luksuzni interijeri

Teško je jednostavno odrediti pojam luksuzni interijeri. Što je to što neki interijer čini luksuznim: količina novaca utrošenog u vanjsko i unutrašnje uređenje prostora, namještaj dizajniran i izrađen po mjeri, skupocjeni komadi starinskog namještaja kupljeni po antikvarijatima ili na sajmovima? Čini li savršena simfonija modernih komada i tradicionalnih elemenata interijer luksuznim? Nije li luksuzni interijer zapravo individualni osjećaj čovjeka za neki prostor?

Luksuzni interijeri TERRA SOL

 

Interijeri nisu samo materijalizirana okolina već i ono što nosimo u sebi.

Životni prostor koji nas okružuje ujedno nas i određuje. Pogledajte prostorije u stanu. Kojeg je stila vaša kuhinja? Koje je boje vaša kupaonica? Poznato je da boje utječu na raspoloženje pa se toplije biraju za kuhinje i dnevne prostore, dok se hladnije ostavljaju za kupaonice. No zašto ne biste neke stvari učinili drugačije? Stavite dekorativni premaz na zid umjesto boje ili tapete, na pod kupaonice stavite dekorativni pod izrađen prema vašoj ideji. To su materijali koji nisu serijski proizvedeni već je svaka površina izrađena sa njima unikatna. Obnovite neki stari naslijeđeni komad namještaja i ukomponirajte ga u predsoblje ili dnevni boravak. Čak i mali detalj pažljivo odabran učinit će vaš dom luksuznim interijerom. Jer dom je mjesto koje daje pozitivnu energiju i samo pozitivne osjećaje, a to je u današnjem vremenu luksuz. Pogledajte galeriju naših slika i odaberite pravi detalj koji će vaš prostor učiniti luksuznim.

Poznato je kako boje utječu na raspoloženje pa se toplije biraju za kuhinje i dnevne prostore, dok se hladnije ostavljaju za kupaonice.

U našoj ponudi nalazi se danas vrlo popularan materijal Béton ciré, Béton décoratif. To je tankoslojni mort koji se nanosi na razne podloge poput betona, drvenih pločastih panela, keramičkih pločica, opeke itd. Ovaj beton otporan je na habanje, no samo je 2 mm debljine te tako ne mijenja debljinu zidne površine koja se obrađuje. Sam dekorativni efekt ovisi o svim postupcima primjene, a ne samo o završnom sloju, stoga je za kvalitetan izgled dekorativnih tehnika važan profesionalac koji će obaviti cijeli postupak. Izbor ovog materijala učinit će vaš dom luksuznim interijerom.

Odlučite li se za naš materijal, možete birati boju iz široke palete boja u ponudi, kao i završni sjaj proizvoda.

Za uređenje prostora koji volimo važan je novac i vrijeme. Potrebno ga je osmisliti, urediti i ispuniti, ali nakon toga naš stambeni prostor stvara dugotrajan osjećaj dobitka. Jer iako nam se možda čini kako živimo u iterijeru, interijer zapravo živi u nama.