Najljepši bazeni svijeta

Azurna obala, Italija, Sicilija, Indonezija, Maldivi, Tibet, Las Vegas, Kalifornija, Švicarska, Brazil… samo su neka od mjesta koja se hvale kako imaju najljepše bazene na svijetu. Danas svako odmaralište, hotel ili apartman koji drži do sebe mora imati bazen. Najljepši bazeni na svijetu danas se grade na vrhu zgrade, u podrumu ili iza prozirnog stakla pa izgledaju još fenomenalnije. Neki hoteli su otišli toliko daleko da su čak i cijele apartmane i sobe smjestili tik iznad bazena.

Najljepsi bazeni svijeta TERRA SOL

Prema lokaciji izgradnje razlikujemo nadzemne i ukopne bazene, a prema veličini bazena imamo male bazene površine do 200 m2 i velike bazene preko 200 m2 tlocrtne površine vode. Najčešći oblik bazena je pravokutni i ovalni, ali postoji i slobodni oblik bazena s ravnim ili postepenim dnom. Način ulaska u bazen je najčešće pomoću betonskih stepenica u raznim oblicima (rimske, kutne ravne, kutne ovalne, ravne, ovalne…).

Jednostavna priprema materijala, radi se o mortu u boji s odlikama tankoslojnog betona.

Upravo za betonske bazene, naša tvrtka Terra Sol nudi posebnu i jedinstvenu vrstu obloge. Riječ je o proizvodu Béton ciré (Béton décoratif) tj. mortu u boji s odlikama tankoslojnog betona. To je materijal kojim su završno izrađeni betonski bazeni, terase i podovi mnogih luksuznih vila na Mediteranu od Portugala preko Azurne obale pa sve do Grčke.

Béton décoratif obradom može se izraditi kompletna površina bazena; pod, zidovi ili stepenice.

Ako se odlučite za našu izvedbu bazena, sigurni smo da će i vaš bazen biti najljepši bazen na svijetu. Naša tvrtka prva je na hrvatskom tržištu započela s distribucijom ovog materijala renomiranog francuskog proizvođač. Mortier fin lissé (Glatka i tanka žbuka, Glatki završni mort) materijal koristi se za izvođenje dekorativne nepropusne obloge od 4 mm u izgradnji bazena. Pritom treba istaknuti da bazen mora biti izveden isključivo u armiranom betonu.
Prednosti Béton décoratif materijala su jednostavna priprema materijala i lakoća rukovanja pri primjeni. Klijenti pak dobivaju bazen nepropustan na vodu i otporan na cikluse zamrzavanja i odmrzavanja, jake mehaničke otpornosti. Uz sve to iz široke palete boja možete odabrati onu koja vam je najdraža. Za bazene su vrlo popularne nijanse bež, bijele ili sive boje, a odabir ovisi o boji vode u bazenu kakvu želite postići. Tako ćete dobiti proizvod koji je i funkcionalan i luksuzan.

Materijal kojim su završno izrađeni betonski bazeni, terase i podovi mnogih luksuznih vila na Mediteranu, od Portugala, Azurne obale do Grčke.

Ovom vrstom obrade može se izraditi kompletna površina bazena – pod, zidovi, stepenice. Isto tako može se preći i preko rubova bazena te obraditi terasu oko bazena, namještaj na terasi ili ljetnu kuhinju. Sve u istom materijalu, u bazenu finije i glađe obrade, a na terasi nešto grublje – protuklizne. Duboki mineralni efekti odražavaju se u vodi bazena, čime vaš bazen dobiva prirodan i elegantan izgled.

U galeriji slika pogledajte slike najljepših bazena i slobodno nas kontaktirajte. Savjete pružamo besplatno. Odlučite li se pak za neke od materijala iz naše ponude, i vaš bazen će postati jedan od najljepših bazena na svijetu.