Najljepši stanovi

Najljepši stanovi prate trendove. Oni su kombinacija modernih ideja s klasičnim i retro detaljima, uz kreativno recikliranje i svestranost. originalnost i jedinstvenost najljepših stanova očituje se u sprezi modernih linija namještaja s pozlaćenim površinama kao i kombinaciji raznih materijala (stakla, drva, kamena, metala).

Najljepsi stanovi TERRA SOL

 

Važna je originalnost i svestranost, koja se postiže kombinacijom modernog, klasičnog i retro stila uređenja.

Najljepši stanovi su prostori s velikim prozorima i oni s vodenim instalacijama u interijerima, tamnim ili crnim zidovima, poput školske ploče, na kojima se mogu ostavljati poruke ili ispisati neki inspirativni tekst. Dekor, kao što je cvijeće, vaze, antikvitetski tanjuri, ručnici s lijepim dezenima ili zavjese, dekorativni jastuci ili unikatno osvjetljenje čine interijer najljepšeg stana potpunim.

Atraktivni su stolovi čije su ploče premazane Béton ciré (Béton décoratif) materijalom, ali i ostali namještaj od ovog materijala. Dekor cement (Cementni premaz) za zidove dolazi u obliku mase koja je obojana finim pigmentima i daje dekorativne premaze izuzetnog mat efekta. Kremast u teksturi, ovaj baršunasti matirani premaz aplicira se četkom ili gladilicom u jednom ili dva sloja debljine nekoliko milimetara. U samo nekoliko poteza stari namještaj pretvori se u nov i jedinstven element najljepšeg stana.

Atraktivni su stolovi čije su ploče premazane ovim materijalom ali i ostali namještaj izađen Béton décoratif tehnikom.

Jednakim podnim oblogama u svim prostorijama stana postiže se željeni kontinuitet prostora, a postavljanjem većih ogledala na zidove prividno povećanje prostora. U trendu su betonski podovi koji nemaju fuga ni neravnina. Bruse se i lakiraju kako bi bili ljepši, glađi i sjajniji, a uz to prilikom procesa brušenja uz pomoć pojedinih alata mogu se primijeniti razne boje i uzorci prema želji klijenata.

Kako za zidove, tako je i za podove preporučljivo koristiti svjetlije ili blaže nijanse bijele boje. Najnoviji trendovi posljednjih godina su prirodne i nježne pastelne boje u kombinaciji s nijansama sive, mekanom crnom i kremastim bijelim tonovima ili hladne nijanse smeđe u kombinaciji s granitno sivom i naznakama zelene boje.

Pogledajte fotografije u galeriji i preuzmite ideje koje možete primijeniti u vašem stanu. Neka vaš stan postane jedan od najljepših i najugodnijih stanova.