KLIJENTI
Smiley face

Ovisno o materijalu i načinu izrade, prostori koji nas okružuju mogu se pretvoriti u prekrasne ambijente. Neke od takvih proizvoda, uz preporuku majstora koji ih znaju pravilno ugraditi želimo učiniti dostupnima i Vama. Za konačan izgled takvih ugrađenih proizvoda i materijala veoma je važan postupak i način izrade, a mi za Vaše projekte koordiniramo kvalificiranim izvođačima s ciljem da se kvalitetno izradi svaki projekat, mali ili veliki. Djelujemo na cijelom području RH kao i van njenih granica.

Ukoliko želite saznati koliko bi koštao vaš projekat, zatražite nas besplatnu ponudu.
PROJEKTANTI
Smiley face

Na usluzi smo svima koji žele jedinstvene prostore. Od izvedbi i detalja koje ste negdje vidjeli uživo ili na fotografiji, do nečeg potpuno drugačijeg ili još neviđenog. To znači, da možemo organizirati i projekte kakvih nema prikazanih na našim stranicama. Naše izvedbe uglavnom ovise o Vašoj ideji koju mi provodimo u djelo, a naše znanje o završnim materijalima u uređenju prostora interijera i eksterijera je dosta veliko. Također, što je drugima komplicirano nama je izazov.

Za sva tehnička objašnjenja, potrebne dokumente ili pomoć – stojimo na raspolaganju.
IZVOĐAČI
Smiley face

Za sve zainteresirane nudimo edukaciju pravilne primjene materijala iz naše ponude. Nakon praktičnog upoznavanja sa primjenom materijala na terenu ili ‘Početnog edukacijskog tečaja’, svi oni koji žele ostvariti daljnju suradnju, a korektni su u poslovanju i pridržavaju se pravila o primjeni – dobrodošli su u TERRA SOL tim. Da bismo nekog izvođača preporučili klijentu morate imati praktičnog iskustva sa našim materijalima i položen viši stupanj edukacije ‘Primjene u praksi’. A da biste stekli potrebno znanje u svim područjima primjene, mi vam dajemo podršku na projektima i uvijek smo dostupni za sve one koji žele naučiti više.
Vaš odnos sa klijentom i kvalitetna izvedba dio je i našeg obraza.

Želite li proširiti svoju ponudu, a sviđaju Vam se mogućnosti naših proizvoda – kontaktirajte nas.