Gletani beton stvara ravnu površinu, estetski savršenog izgleda i praktične namjene. Materijal je dugovječan, uklonjena je potreba za čestim prepravcima i renoviranjima, a površina je osigurana za idealne higijenske uvjete.

Opis

Ovaj vrlo otporni mineralni materijal, razvijen je na osnovi probranih vrsta cementa, finog pijeska, smola, dodataka te prirodnih pigmenata boja. Primjenjuje se u 2 tanka sloja ukupne debljine od 2 mm.

Najčešće se koristi kao završna obloga za izradu poda, elemenata namještaja i zidova. Jednostavan je za održavanje i vodonepropustan. Kvaliteta prianjanja je izrazito visoka i omogućuje mnogostruke načine primjene. Idealan je za uređenje prostorija poput kupaonice ili kuhinje gdje je česta upotreba keramičkih pločica. Njihova mana su česte fuge, detalj koji je kasnije izvor prljavštine, alergije, a potom i frustracije.

gletani beton stvara ravnu površinu, estetski savršenog izgleda i praktične namjene. Materijal je dugovječan, uklonjena je potreba za čestim prepravcima i renoviranjima, a površina je osigurana za idealne higijenske uvjete. Savršeno se uklapa u okoliš i svojim sastavom mu je potpuno prihvatljiv. Nije potrebna dodatna fuga (dilatacija) bez obzira na veličinu površine.

Možda će vam se također svidjeti…

Kontakt
Pokaz materijala iz naše ponude je u prethodno dogovorenim terminima.
Sve vaše upite molimo da šaljete na našu e-mail adresu.
Društvene mreže

Copyright by Terra sol d.o.o.  All rights reserved.

error: