ProizvodiLijevani kamen - TERRA SOL

Vanjske keramičke pločice godinama su se koristile za uređenje površina eksterijera, a danas nas trendovi vrtne galanterije vode u dekorativni kamen i obloge od ukrasnog kamena, ekološki prihvatljivog materijala. Prilikom uređenja eksterijera najčešće se koristi lijevani kamen. Vanjske obloge važne su na prilazu za automobil, na površini terasa ili balkona, a lijevani kamen se ponaša kao prirodni kamen.

Zahtjevi tržišta i želje kupaca za modernim uređenjem okućnica, bazena, terasa i balkona doveli su nas do nove ponude u našem asortimanu proizvoda, a to je ukrasni dekorativni kamen ili lijevani kamen. Danas zastupamo vodeće francuske tvrtke u proizvodnji elemenata iz kategorije vrtne galanterije za uređenje bazena, fontana i okućnica, građevinskog materijala, stupova i elementa za opremanje terasa i okoliša, dvorišta, na prilazu za automobil ili parkiralištu.

Najljepša imitacija kamena dekorativni lijevani kamen i dekorativne obloge za zidove TERRA SOL

 

Ideja za uređenje okućnice, terasa i balkona je bezbroj, a lijevani kamen je dugovječan proizvod koji se vrlo lako održava i ima sve odlike prirodnog kamena.

Lijevani kamen i proizvodi od tog građevinskog materijala predstavljaju revoluciju u uređenju eksterijera i interijera jer nude cijeli niz vodoodbojnih arhitektonskih elemenata za oblaganje vanjske površine terasa, balkona, bazena ili parkirališta. Tu spadaju podne obloge, opločnici i rubnjaci, zidne obloge, kutni elementi, nadvoji, prozorske klupčice, stupovi i slični proizvodi iz kategorije vrtne galanterije. Također, uz elemente lijevanog kamena u ponudi su i svi popratni građevinski materijali i proizvodi za njihovu ugradnju, poput morta za fugiranje u nekoliko boja, ali i praktičan proizvod poput vrećice za fugiranje.

Zidne i podne obloge TERRA SOL

Podne ili zidne obloge, rubnjaci, kutni elementi ili prozorske klupčice, sve je to lijevani kamen, kamen koji je gotovo nemoguće razlučiti od pravog kamena.

Dekorativni kamen, rekonstruirani ili lijevani kamen u prostoru se golim okom teško razlikuje od prirodnog, pravog kamena, a prilikom obrade najveći je trud usmjeren upravo na njegov prirodan izgled. Proizvodi iz kategorije lijevani kamen izrađuju se od rekonstruiranog prirodnog kamena dobivenog od sitno drobljenog vapnenca i visokokvalitetnog bijelog cementa kao vezivnog sredstva.

Zidni ugaoni lijevani kamen, mort za fugiranje TERRA SOL

Zavisno od izvora s kojeg je kamen, moguća su manja odstupanja u nijansi boja između proizvodnih serija, čime se odražava prirodno porijeklo proizvoda od lijevanog kamena.

Lijevani kamen mehanički je vrlo čvrst, otporan na kemijska sredstva i različite vremenske uvjete, habanje…Ovi proizvodi od rekonstruiranog kamena imaju jedinstveni izgled, dugotrajni su i jednostavni za održavanje. U proizvodnji se koriste samo materijali regionalnog porijekla koji se jednostavno i potpunosti recikliraju, bez zagađivanja. Postupak proizvodnje nije energetski zahtjevan, budući da ne uključuje loženje ili obradu.

Dekorativni kamen jednostavan je za ugradnju, a namjena mu je vrlo široka. U ponudi su prozorske klupčice, zidne obloge, stupovi, pa sve do fontana i rubnjaka od lijevanog kamena. Veće količine iz cijelog asortimana su brzo dostupne, za svaki projekt.

Pogledajte katalog 1 i katalog 2.

Kontakt
Pokaz materijala iz naše ponude je u prethodno dogovorenim terminima.
Sve vaše upite molimo da šaljete na našu e-mail adresu.
Društvene mreže

Copyright by Terra sol d.o.o.  All rights reserved.

error: