Privatni ambijenti

Svi prostori koji vas okružuju i u kojima uživate pričaju priču o vama.
Na koji način želite vi prikazati priču?

Kuhinje

Svaka kuhinja je aktivno mjesto, sa bezbroj malih zgoda i nezgoda, te je otpornost svakog materijala vidljiva upravo na kuhinjskim površinama. Kuhinje bez pločica, koje možete osmisliti upotrebom naših materijala, su jednostavne za održavanje, otporne na masnoće, vlažnost i ostale supstance koje se u njima koriste (kava, vino, sokovi, itd.). Takve kuhinje po mjeri, osim u interijeru mogu biti izrađene i kao vanjske kuhinje, u eksterijeru.

https://terra-sol.hr/wp-content/uploads/2020/04/cat-kuhinja.jpg

Saznajte više oKuhinje

https://terra-sol.hr/wp-content/uploads/2020/04/terra_sol_kupaonice.jpg

Saznajte više oKupaone i SPA

Kupaone i SPA

Kupaonice bez pločica i bez fuga, slijede moderne ili tradicionalne trendove sa površinama mineralnog efekta, a sadrže spa elemente, saunu, tursku kupelj, tuševe i kade po mjeri, ‘walk in’ tuševe, kupaonski vodootporni namještaj, te ostale inovativne ideje za adaptaciju i renoviranje kupaonice, čak i preko starih postojećih pločica. To su opcije sa materijalima iz naše ponude, i našeg iskustva skupljenog kroz projekte – u prosjeku sa 3000 m² izvedenih površina kupaonica godišnje.

Bazeni i terase

Bilo da se radi o kući za odmor, apartmanu ili hotelu, koji treba nadmašiti konkurenciju, nudimo nesvakidašnja rješenja poput lijevanog kamena za rubnjake oko bazena ili opločnika za terase, proizvode za uređenje terasa, prostora oko bazena, plaže bazena od mineralnih materijala, parkovnih i vrtnih staza, za uređenje zabavnih, skate ili vodenih parkova, proizvoda za izradu umjetnih stijena, umjetnih jezera i prirodnih bio bazena (biološki ili biodesign bazeni), završne mineralne obloge (Béton décoratif) ili lakirane obloge za: betonske bazene, preljevne bazene, prirodne bazene, luksuzne bazene, itd.

https://terra-sol.hr/wp-content/uploads/2020/04/cat-bazeni-i-terase.jpg

Saznajte više oBazeni i terase

https://terra-sol.hr/wp-content/uploads/2020/04/cat-sobe-i-dnevni-boravci.jpg

Saznajte više oSobe i dnevni boravci

Sobe i dnevni boravci

Mjesto za druženje članova obitelji i prijatelja u interijerima, su prostori koji trebaju pružati osjećaj doma. Za bolji ugođaj povezanosti prostora monolitnim površinama mineralnog efekta, imamo materijale za izradu loft prostora i uređenje potkrovlja, za funkcionalnu i estetsku nadogradnju soba ili dnevnog boravka, odnosno postoji veliki raspon materijala kojima možemo podržati vašu viziju doma.

Namještaj

Unikatni betonski namještaj, dekor i ukrasi od betona, često se koriste u “beton look” izdanju, a mogu biti uklopljeni u razne stilova uređenja. Njima se dodaje malo sirovosti ambijentu u kojem se nalaze. U svakom slučaju, beton kakvog mi volimo predstavljati, omogućuje znatno više od samo opremanja podova i zidova.

https://terra-sol.hr/wp-content/uploads/2020/07/uvodna_privat_namjestaj_terrasol.png

Saznajte više oNamještaj

https://terra-sol.hr/wp-content/uploads/2020/05/cat-priv-kolekcija.jpg

Saznajte više oPrivatna kolekcija

Privatna kolekcija

Dragi su nam klijenti koji žele biti dizajneri vlastitog doma, žele unikatnu izradu u svom prostoru, poseban detalj ili način obrade površine dekorativnog poda ili zida, jer sa našim materijalima su mogućnosti gotovo bezgranične. Tako se površina zida ili poda može upotpuniti i nekom od raznih dekorativnih tehnika, efekata i tekstura ili povezati sa predmetom obrađenim u isti materijal, pa on čini unikatni predmet kao detalj doma tj. komad dekora ili namještaja (npr. tegla za cvijeće, svijećnjak, površina stola, polica i sl.).

Kontakt
Pokaz materijala iz naše ponude je u prethodno dogovorenim terminima.
Sve vaše upite molimo da šaljete na našu e-mail adresu.
Društvene mreže

Copyright by Terra sol d.o.o.  All rights reserved.

error: