Poslovni ambijenti

Svi prostori koji vas okružuju i u kojima uživate pričaju priču o vama.
Na koji način želite vi prikazati priču?

Kafići

Legenda svakog kafića počiva na njegovom šanku, koji daje akcent dizajnu interijera lokala. Dakle, našim materijalima je moguće izvesti otporne na habanje – dizajn podove za kafiće i terase, te otporne površine šankova i stolova, pa čak i dekora. Istim materijalima moguće je obraditi i sanitarne prostore jednostavne za održavanje. Također, mogući su i razni efekti podova i zidova, pred kojima će gosti “željeti” fotografirati.

https://terra-sol.hr/wp-content/uploads/2020/05/cat_caffebars.jpg

Saznajte više oKafići

https://terra-sol.hr/wp-content/uploads/2020/05/cat_restoran-1.jpg

Saznajte više oRestorani

Restorani

Dekorativni premazi za podove i zidove, mineralnog efekta, kao što su cementni, vapneni ili betonski premazi, nude široke mogućnosti kod uređenja restorana u modernom stilu, lokalnom stilu ili pak spoju modernog i lokalnog stila. Mogućnosti naših završnih dekorativnih mineralnih obloga, osim estetskih imaju i odlične funcionalne karakteristike, jer su jednostavni za održavanje higijene i čistoće, a što je posebno važno za frekventne sanitarne prostore.

Butici i dućani

Do nedugo se često, kao pojam za kvalitetne podne obloge, koristio pojam “industrijski podovi”. Pod tim su pojmom uglavnom bili smatrani epoksidni ili poliuretanski podovi. Na fotografijama podnih obloga, poput npr. modernih podova, koji su u cjelini i bez fuga, sve podne obloge tog tipa, izgledaju vrlo slično ili čak isto. Naravno, unutar svake vrste podne obloge, postoje različiti varijeteti, i u cijeni i klasi. Stvarne razlike za klijente među proizvodima na tržištu, čine reference skupljene kroz niz godina i zadovoljni klijenti, koji ih imaju ugrađene u svojim prostorima i koji takve preporučaju dalje drugima. Provjerite sami..

https://terra-sol.hr/wp-content/uploads/2020/05/cat_butici.jpg

Saznajte više oButici i dućani

https://terra-sol.hr/wp-content/uploads/2020/05/cat_poslovno-uredi.jpg

Saznajte više oUredi

Uredi

Sa modernim i elegantnim podovima, poput naših mikrobetona i mikrocemenata, dobivaju se otporni betonski podovi za urede, čekaonice, hodnike i slična, vrlo frekventna mjesta. Ti mineralni podovi mogu biti ugrađeni na razne načine, a najčešće se prema željama klijenta ugrađuju da budu glađi te jednostavniji za čišćenje, a time su i ekonomični za dugoročno održavanje.

Izložbeni prostori

Izložbeni prostori su uvijek “posebne biljke” – svaki od njih ima bitno različite zahtjeve. Ovdje iz iskustva nudimo razne materijale za obradu postolja za izložbene artikle, monolitne podove za galerije, dekorativne mineralne premaze, ali i uvijek popularni efekt sirovog betona (“beton look”) za veće površine.

https://terra-sol.hr/wp-content/uploads/2020/06/terra_sol_trgovine_uvodna.jpg

Saznajte više oIzložbeni prostori

https://terra-sol.hr/wp-content/uploads/2020/05/cat_saloni-ordinacije.jpg

Saznajte više oSaloni i ordinacije

Saloni i ordinacije

Svi javni prostori moraju biti otporni i jednostavni za održavanje, no to je posebno važno kod salona i ordinacija, gdje industrijski ili monolitni podovi predstavljaju dio nužnog alata za obavljanje posla. Isto vrijedi i za prijamne pultove u “zdrastvenim prostorima” poput ambulanti ili ljekarni, kod kojih se poseban fokus mora staviti na otporni materijal i oblik, koji daju savršenu površinu za održavanje higijene i čistoće.

Javni prostori

Bez obzira koliko se korisnika očekuje na nekoj površini, ona mora moći podnijeti korištenje i habanje, bez da gubi estetiku ili funkciju. Takve su površine gdje će biti velika fluktuacija ljudi, poput podova za muzeje, kina, ljetna kina, kazališta, tribine, dječje vrtiće, škole, sveučilišta, odmorišta, staza u parkovima, itd. Naši materijali su sposobni obuhvatiti vrlo širok raspon različith potreba javnih prostora.

https://terra-sol.hr/wp-content/uploads/2020/05/cat_javniprostori.jpg

Saznajte više oJavni prostori

https://terra-sol.hr/wp-content/uploads/2020/05/cat_poslovno-namjestaj.jpg

Saznajte više oPoslovni namještaj

Poslovni namještaj

Ulaganje u stil uređenja poslovnog objekta, je ulaganje u prepoznatljivost identiteta vašeg branda. Prema posebnim željama kupaca možemo organizirati izradu unikatnih komada namještaja i dekora, koji će obilježiti Vaš poslovni prostor vizualnim “potpisom”. Također, nudimo i izradu uzoraka za elemente namještaja ili uzoraka sa posebnim efektima, prema vašim željama ili prema donesenom uzorku. Poznajemo mnogo obrtnika “artista” i znalaca u srodnim branšama, s kojima surađujemo. Tako da, Vaše ideje i želje, možemo sprovesti u djelo.

Posebna kolekcija

Naša kolekcija iskustvom implementiranih materijala sa posebnim efektima, za isticanje detalja poslovnih prostora ili nekog događaja, do sada je obuhvatila mnogo “specijalnih narudžbi”. Od površina na koje nije moguće ugraditi pločaste materije, raznih efekata sa površinskom metalizacijom plemenitim metalima, zlatom patiniranih podova, zlata koje se slijeva po zidovima ili zlata u obliku siga iznad bazena, dekorativnih tekstura i kombinacija boja, do specifičnih uređenja prijamnih salona u hotele i ordinacije.

https://terra-sol.hr/wp-content/uploads/2020/05/cat_posebna-kolekcija.jpg

Saznajte više oPosebna kolekcija

Kontakt
Pokaz materijala iz naše ponude je u prethodno dogovorenim terminima.
Sve vaše upite molimo da šaljete na našu e-mail adresu.
Društvene mreže

Copyright by Terra sol d.o.o.  All rights reserved.

error: