ProizvodiOpekarski proizvodi - Terreal - TERRA SOL

Terakota je izuzetan građevinski materijal koj je sastavni dio europske arhitektonske baštine. Njene tople boje i osobnost znatno utječu na autentičnost i sklad krajolika. Kako na našim prostorima postoje ograničenja za nabavkom opeke u raznim oblicima i raznih završnih obrada (finiša), a kako biste mogli u potpunosti izgraditi i urediti prostor prema vašim željama, za naše tržište Balkana Terra Sol u ponudi ima i proizvode svjetski poznate grupacije Terreal.

Opekarski proizvodi Terreal TERRA SOL

Pečena zemlja, terakota, stari je talijanski naziv za ovaj izniman građevinski materijal, koji je dio europske arhitektonske baštine.

U Francuskoj, sva Terreal postrojenja nalaze se na mjestima gdje postoje velike količine kvalitetne gline. U postrojenjima proizvode pločice, opeku, dodatnu opremu, fasade ili građevinske dijelove prilagođene da zadovolje različite zahtjeve tržišta. I svako postrojenje stoji svojim imenom iza garancije.

Tri od najprestižnijih francuskih stručnjaka u proizvodima od gline, Tuiles Lambert, TBF, TBL Guiraudom, su se uključili u Terreal Grupu. Terreal radi u bliskom kontaktu s majstorima, arhitektima i distributerima, kako bi što bolje projektirali i proizveli svoje proizvode. Ovi proizvodi predstavljaju samu bit tehničkih i estetskih zahtjeva ljudi koji cijene atraktivne konstrukcije.

Proizvodi od opeke, crijepovi, ukrasne fasade, sve su to proizvodi nastali stalnim kontaktom majstora, arhitekata i distributera.

Osim uspješnosti domaćeg tržišta, Terreal širi svoju međunarodnu pokrivenost , uključujući i Terreal Espana, San Marco Laterizi u Italiji, Terreal Malezije i Ludowici u Sjedinjenim Državama. Njihova linija terakota proizvoda odgovara svim arhitektonskim stilovima, pokriva sve potrebe, sve tehnike polaganja i to po cijelom svijetu.

Iz njihovog programa izdvajamo: 60 različitih oblika i modela crjepova u 300 boja, za različita geografska područja, od planinskog do mediteranskog, od ručno izrađenih i posebno „patiniranih“ za restauraciju kulturnih spomenika do onih koji se idealno uklapaju u moderan dizajn. Uz crjepove bismo istaknuli i ukrasne fasadne opeke različitih tekstura, boja i dimenzija, te njima jednake teksturom i bojom – tanke modele tzv. „slip opeka“.

U našem izložbenom prostoru možete uživo vidjeti mnoge modele crjepova, opeke, tanke opeke, tavela, te terrakota ploča za oblaganje podova i zidova. Za početak pogledajte katalog 1 i katalog 2

Kontakt
Pokaz materijala iz naše ponude je u prethodno dogovorenim terminima.
Sve vaše upite molimo da šaljete na našu e-mail adresu.
Društvene mreže

Copyright by Terra sol d.o.o.  All rights reserved.

error: