SavjetiBurgeri & Betoni - TERRA SOL

U novootvorenom zagrebačkom burger baru hamburgere iz New Yorka poslužuju na šankovima koji su izašli iz naše radionice, a glavni je materijal Beton décoratif, odnosno gletani beton.

Svjež i opušten interijer definiran je kao mjesto gurmanske hrane i pića, gdje ćete suvremenu američku kulturu vidjeti i probati u kombinaciji s lokalnim, ali i svjetskim okusima. 50 A Burger&Champagne Bar u Zagrebu, uz Adenu Lavin, koja je i sama stigla iz New Yorka, ponudit će vam vatromet slasnih okusa kroz hamburger s tartufima ili Philly Cheesesteak uz gutljaje vrhunskih šampanjaca, poput Ace of Spades.


Interijer, kao mjesto osmišljeno za druženje, ugodan provod i ukusan zalogaj, dio svog prostora namijenio je velikim šankovima koji se nalaze na bočnim stranama. Izvedeni su Beton décoratif materijalom, odnosno izrađeni su gletanjem – gletani beton. Radi se o tankoslojnoj mineralnoj oblozi koja ima različite funkcije, presudne za mjesto poput restorana, bara i sličnih prostora u kojima je velika koncentracija ljudi. Gletani beton ima dvije funkcije, zaštitnu i dekorativnu. Kao završna obloga nanosi se u slojevima debljine 2 mm, a može se koristiti na unutarnjim i vanjskim površinama. FINI Beton za gletanje, gletani beton materijal je na polimercementnoj osnovi, izvrsne je vezivosti, nepropustan i tako pogodan za podove zidove, radne površine, predmete i sl.

Gletani beton (materijal koji se nanosi gleterom/lopaticom) i Beton décoratif općenito se može pigmentirati, a kao materijal je dugovječan, estetski savršenog izgleda s površinom koja osigurava idealne higijenske uvjete i jednostavnost čišćenja i održavanja.

Dodatne informacije o materijalima iz skupine Beton Décoratif pogledajte u rubrici Savjeti i Foto. Vrlo je široka mogućnost njegove primjene prilikom uređenja doma ili kakvog drugog prostora.

Više o novootvorenom 50 A Burger & Champagne Baru pogledajte na stranicama buro247.hr ili telegram.hr

Slike preuzete s portala buro247.hr
Izrada šankova TERRA SOL

Kontakt
Pokaz materijala iz naše ponude je u prethodno dogovorenim terminima.
Sve vaše upite molimo da šaljete na našu e-mail adresu.
Društvene mreže

Copyright by Terra sol d.o.o.  All rights reserved.

error: