MaterijaliDekorativni efekti i teksture - TERRA SOL

Dekorativne efekte i posebne strukture i površine zida nalazimo u različitim interijerima, a takav detalj prilikom uređenja prostora ostvaruje se kombiniranjem različitih vrsta boja za zid ili tankoslojnih premaza.

Prilikom izvođenja takvih radova i ideja najčešće je u pitanju samo različita tehnika izvođenja, sa sličnim ili čak istim materijalima. Materijali za dekorativne zidove uglavnom su nježni, fine granulacije i ne mogu se primjenjivati prilikom uređenja nekih drugih površina.

Dekorativni efekti i teksture, gletani beton TERRA SOL

Dekorativni efekti i različite strukture moguće je izvesti zahvaljujući finoći gletanog betona, a takve površine stilski prostoru daju posebnu notu.

Gletani beton je materijal koji se može koristiti na različitim površinama. Koristi se prilikom uređenja radnih ploha u kuhinji, ili podnih površna, a zahvaljujući svojoj laganoj strukturi omogućuje izradu različitih dekorativnih efekata i struktura. Strukturalne elemente moguće je primijeniti i na površinama eksterijera, a površine se mogu i patinirati prilikom izvedbe kako bi se dobio efekt istrošenosti (‘pohabanosti’), metal efekt ili prevlaka obojenog materijala drugom nijansom.

Osim zidnih, s našim materijalima kao što je Dekor cement mogu se obraditi i površine namještaja poput fronte šanka ili ormara. I prilikom takvih izvedbi moguće je primijeniti razne strukturalne efekte koje površinama u interijeru daju potpunu svježinu.

Kako nastojimo što više koristiti mineralne materijale poput vapna, gline, betona pa čak i pravih metala s različitim efektima mogu se obraditi ili oblikovati površine koje koristite u svakodnevnom životu – poput radne ploče stola ili kuhinjskih elemenata, s cijelom obrađenom površinom ili samo nekim detaljom koji se mogu izvesti uz npr. Dekor metal.

Gletani beton, Dekor metali, Dekor cement, Béton décoratif; sve su to materijali koji nam omogućuju slobodu primjene na različitim površinama interijera ili eksterijera uz unikatne strukture i efekte.

Efekt metala se može postići i s tankoslojnim betonima koji se patiniraju u metalizirane površine, a to je tehnika koja se često primijenjuje prilikom uređenja prostora kuhinje, na radnim pločama. Tako se može dobiti površina koja izgleda poput recimo, oksidiranog bakra. I ono što je potrebno naglasiti jest kako ne postoje određene kombinacije koje morate imati, već se možete prepustiti mašti na volju. Objasnite nam što biste željeli, donesete poneku fotografiju a mi onda dođemo do rješenja i realizacije vaših želja.

Nije na odmet ovdje spomenuti kako se takve kreacije mogu izvoditi i u prostorijama koje su pod utjecajem vlage, pa se tako mogu obrađivati i površine u sanitarnim, wellness ili spa prostorima. Ali i još više od toga je moguće, odnosno te površine koje želite imati drugačije od svega onoga što se može kupiti u dućanu može biti i u prostoru samog tuša, površina obrađenih s Béton décoratif materijalom.

Tehnike dekoracije zidova mogu se primjenjivati i u prostorijama pod utjecajem vlage, poput sanitarnih ili wellness i spa prostora.

Svoje želje možete predstaviti ‘majstoru-umjetniku’, a površina će tako biti obrađena upravo onako kako vi želite. Majstor je vaša produljena ruka, a izgled površine, njeni efekti i struktura mogu se promijeniti u svega nekoliko poteza. Osobni detalji i ideje na projektima uvijek ostavljaju poseban prizor. Često su ljudi u svojoj dubini skriveni umjetnici koji samo čekaju medij u kojem će se osloboditi.

U suradnji s majstorom i izvođačem važno je uspostaviti ispravnu komunikaciju gdje se razumiju želje i potrebe. Tako postajete kreatori prostora, a prostor umjetničko djelo.

Kroz galeriju fotografija želimo vam prikazati koje su mogućnosti dostupne i što radimo na terenu. Radova je mnogo, i teško ih je sve prikazati. Mi i ‘naši’ izvođači suradnici volimo nove izazove, stoga nam recite što biste htjeli, a mi ćemo se potruditi da dobijete i više od toga!

Kontakt
Pokaz materijala iz naše ponude je u prethodno dogovorenim terminima.
Sve vaše upite molimo da šaljete na našu e-mail adresu.
Društvene mreže

Copyright by Terra sol d.o.o.  All rights reserved.

error: