MaterijaliGletani beton - TERRA SOL

Ovaj vrlo otporni mineralni materijal, razvijen je na osnovi probranih vrsta cementa, finog pijeska, smola, dodataka te prirodnih pigmenata boja. Primjenjuje se u 2 tanka sloja ukupne debljine od 2 mm.

Gletani beton TERRA SOL

Jedinstven mineralni materijal za elegantan namještaj i kuhinjske površine, sustav završnog uređenja bez keramike

Najčešće se koristi kao završna obloga za izradu poda, elemenata namještaja i zidova. Jednostavan je za održavanje i vodonepropustan. Kvaliteta prianjanja je izrazito visoka i omogućuje mnogostruke načine primjene. Idealan je za uređenje prostorija poput kupaonice ili kuhinje gdje je česta upotreba keramičkih pločica. Njihova mana su česte fuge, detalj koji je kasnije izvor prljavštine, alergije, a potom i frustracije.

gletani beton stvara ravnu površinu, estetski savršenog izgleda i praktične namjene. Materijal je dugovječan, uklonjena je potreba za čestim prepravcima i renoviranjima, a površina je osigurana za idealne higijenske uvjete. Savršeno se uklapa u okoliš i svojim sastavom mu je potpuno prihvatljiv. Nije potrebna dodatna fuga (dilatacija) bez obzira na veličinu površine.

Jednostavnije održavanje prostora bez fuga, idealan za vlažne prostore poput kupaonice ili kuhinje.

Izuzetno praktičnim se pokazuje u prostorima gdje je čest dodir vode s elementima namještaja. Materijal je izdržljiv i potpuno tolerantan na vodu, za razliku od površina koje su premazane recimo, lakom. S vremenom lak gubi svoja svojstva pod utjecajem vode i često zahtjeva dodatan poziv majstorima i renoviranje površina.

Gletani beton se primjenjuje na krutim podlogama poput pločica, porobetona, drvenim panelima, gipsanom kartonu, betonu, opeci. Različiti efekti postižu se izvedbom, a ovdje možete pogledati ton kartu.

Kontakt
Pokaz materijala iz naše ponude je u prethodno dogovorenim terminima.
Sve vaše upite molimo da šaljete na našu e-mail adresu.
Društvene mreže

Copyright by Terra sol d.o.o.  All rights reserved.

error: