ProizvodiRubnjaci uz bazene - TERRA SOL

Bazeni su specifični za uređenje i prilikom izvedbe treba voditi računa o raznim faktorima. Važno je definirati teren na kojem se bazen nalazi, je li u razini tla, iznad ili ispod nje. Želimo li nježan, rustikalan izgled, ili pak moderan i oštar?

Volimo li zaobljene bazene ili one pravokutne? Mnogo je detalja, koje svojom ponudom nastojimo pokriti, a odabirom nekog od naših kamena možete odabrati i savršeno dizajnirane rubnjake. Njihov stil je isti kao kod podnih ploča za opločenje terase, a dolaze u raznim bojama, oblicima i teksturama.

Sve detalje možete provjeriti i u katalogu s kraja teksta, a manju količinu primjera možete pogledati i u našoj galeriji fotografija.

Rubnjaci uz bazene lijevani kamen TERRA SOL

Imamo najveću ponudu u regiji za uređenje površina oko bazena s raznim rješenjima detalja, kako bi površina oko bazena bila izvedena u skladu i s istim materijalom. Uz kamen ili deking za opločenje terase, tako nudimo i rešetke za preljevne kanalice – efekt kamen, maske za skimmer – efekt kamen, kanalice, itd. Naravno da sve te proizvode prate i savršeno dizajnirani rubnjaci uz bazene.

Uz rubnjake za bazene u ponudi postoje i mortovi u bojama za fuge (sljubnice), kako bi sve bilo u skladnim bojama. Da bi se mort precizno mogao ugraditi u fuge između rubnjaka uz bazen, u ponudi imamo i vrećice za fugiranje.

Bilo da moraju biti obliji, ravniji, zakrivljeni ili ne, pod pravim kutom ili ne, s okapnicom već pripremljenom, s pripremljenim utorom za led rasvjetu u traci..na sve se mislilo!

Neki rubnjaci uz bazene imaju i utor za led rasvjetu.

Na vama je samo da pogledate, razmislite i odlučite. Za sve ostalo su se pobrinuli stručnjaci koji rade u proizvodnji lijevanog kamena već nekoliko desetljeća i stalno usavršavaju svoju tehnologiju, a samim time i ponudu. Mi smo tu samo da vas pratimo u vašim željama i zamislima te pomognemo savjetom što bi u našoj širokoj ponudi odgovaralo baš za vaš bazen.

Za više informacija pogledajte katalog.

Kontakt
Pokaz materijala iz naše ponude je u prethodno dogovorenim terminima.
Sve vaše upite molimo da šaljete na našu e-mail adresu.
Društvene mreže

Copyright by Terra sol d.o.o.  All rights reserved.

error: