ProizvodiStupovi i ograde - TERRA SOL

Vanjski stupovi iz lijevanog kamena daju poseban stil i elegantan izgled bilo kakvoj imovini i krajobrazu. Kada tome dodamo i široku paletu boja koje imate na izbor, moguće je stvoriti točan izgled kakav želite.

Stupovi i ograde lijevani kamen TERRA SOL

Poseban način izrade proizvoda od lijevanog kamena osigurava čvrstu građu, a vremenski uvjeti poput snijega, kiše ili sunca nemaju nikakav utjecaj.

Bez obzira na želje, i je li u pitanju uređenje vašeg prilaznog puta, dekoracija vaše terase ili čak montaža poštanskog sandučića, ovi stupovi će izgledati savršeno dugi niz godina.

Zahvaljujući građi i dodacima u samoj izradi, lijevani kamen neće popucati kao pravi kamen. Vremenske prilike kao snijeg, kiša ili pak trajna izloženost suncu, neće imati nikakvog utjecaja.

Stupovi su izrađeni od kalupa pravog kamena za najbolji mogući rezultat. Vaši će susjedi misliti kako ste angažirali najbolje kamenoklesare, ali zbog manje težine od pravog kamena, “uradi sam” montaža stupova će za vas biti igra. Uz malo pomnog planiranja, stupce možete postaviti na mjesto u samo jedno popodne.

Stupovi iz lijevanog kamena jednostavno se montiraju slaganjem jednog dijela u drugi. Malo planiranja i postavljanje postaje igra.

Stupovi iz lijevanog betona iz Terra Sol ponude se jednostavno montiraju slaganjem jednog dijela na drugi. I savršenog su izgleda koji će se stopiti sa kamenom ogradom kojom se želite zaštititi od neželjenih pogleda. Uz svaki tip stupa dostupne su i zidne kape sa okapnicama iste teksture, a njima odgovaraju i zidne obloge za vašu ogradu.

Kontakt
Pokaz materijala iz naše ponude je u prethodno dogovorenim terminima.
Sve vaše upite molimo da šaljete na našu e-mail adresu.
Društvene mreže

Copyright by Terra sol d.o.o.  All rights reserved.

error: