MaterijaliDekor boje - TERRA SOL

Boja čini naše živote ljepšima, svojim nijansama utječu na naše raspoloženje, a najljepše boje nastale su iz najljepših prirodnih pojava. Je li to drvo ili kamen, metal ili vatra ovisi o osobnom ukusu, no zajedničko nam je jedno; prirodna boja i prirodan izgled.

Dekor boje i dekor premazi za zid TERRA SOL

Prirodne boje za zidove savršeno se uklapaju u prostoru s drugim prirodnim materijalima poput betona ili čelika.

Prilikom uređenja doma u svom dnevnom boravku, kuhinji ili spavaćoj sobi koristite boje prirodnih materijala poput gline, vapna ili akrila. Uz njih nudimo vam mogućnosti stvaranja različitih dekorativnih uzoraka stvarajući ugodnu i impresivnu atmosferu vaših prostora.

Koristite proizvode koji nisu štetni za okoliš, kvalitetne boje na vodenoj osnovi. Dekor BOJE su dostupne u širokoj paleti boja i sve su 100% na vodenoj osnovi. Nanose se 1 do 2 sloja, a mogu se nanijeti u jednom danu (drugi sloj se može nanijeti 6 sati nakon prvoga).

Prilagodite boje ambijentu u kojem živite. Na mediteranskoj obali koristite hladne boje poput plave ili zelene. Vreli ljetni dani trebaju dašak hladnoće.

Nanosi se kistom, valjkom ili četkom, ovisno o željenom izgledu, na starim ili novim podlogama. Površinama daje lijep izgled i savršeno se uklapaju u prostoru s materijalima kao što su beton, drvo, kamen i čelik. Dekor boje i ostali proizvodi istog proizvođača su kompatibilnih nijansi te možete jednostavnije odabrati boje za uređenje svojeg prostora.

Kontakt
Pokaz materijala iz naše ponude je u prethodno dogovorenim terminima.
Sve vaše upite molimo da šaljete na našu e-mail adresu.
Društvene mreže

Copyright by Terra sol d.o.o.  All rights reserved.

error: