MaterijaliDekor cement - TERRA SOL

Radi se o prirodnom materijalu na bazi cementa, finog pijeska i smola. Zidovi prekriveni ovakvim dekorativnim premazima prešli su trnovit put. Nekada su bili dio velikih stambenih i industrijskih objekata, a danas su dio luksuznih i modernih interijera. Urbani prostori teže jednostavnom, minimalizmu koji nam daje osjećaj ugode.

Dekor Cement Dekorativni premaz TERRA SOL

Dekor cement se koristi na različitim površinama, a može se koristiti i u interijeru i eksterijeru.

Može se nanositi na različite podloge, a završni sloj može nositi poseban potpis i unikatne efekte. Debljina slojeva u kojim se nanosi je 2 mm do 5 mm, ovisno o materijalu koji želite upotrijebiti, a uređenje doma na ovaj način vas potpuno lišava velikih radova i čišćenja koji slijede nakon renovacije prostora. Za ovaj dekorativni premaz nije potrebno uklanjanje prvotne površine, a uređenje doma ne zahtijeva velike pripreme.

Ovaj materijal svojim sastavom ulazi u grupu proizvoda pod nazivom Béton ciré (Béton décoratif), ali s obzirom na to da je ipak riječ o nježnijoj strukturi tj. finijem materijalu, ovaj proizvod pripada i kategoriji dekorativni premazi.

Mogućnost postavljanja na keramičke pločice, bez njihovog predhodnog rušenja.

Kremast u teksturi, ovaj baršunasti matirani premaz se aplicira gladilicom, u jedan ili dva sloja, debljine 0.5 mm. Prilikom izrade (prema želji klijenta), može se obraditi sjajnim ili satenskim mat finišom radi dobivanja drugačijeg završnog efekta.

Mogućnost izrade raznih efekata.

Kontakt
Pokaz materijala iz naše ponude je u prethodno dogovorenim terminima.
Sve vaše upite molimo da šaljete na našu e-mail adresu.
Društvene mreže

Copyright by Terra sol d.o.o.  All rights reserved.

error: