MaterijaliDekor glina - TERRA SOL

Premaz na bazi gline idealan je proizvod za sve one koji u prostoru teže eko ambijentu. Proizvod je odmah spreman za upotrebu, 100% na prirodnoj bazi. Glina je sirovina koja se u uređenju interijera i eksterijera koristi od davnina. Koristila se i kao lijek kod starih Grka, pa kao sastavni dio kineskog zida, danas kao sastavni dio naših najdražih prostora. Dekor GLINA je premaz, unutarnja boja za zid na bazi prirodnih sirovina od gline, vrlo je jednostavna za upotrebu, idealna za uređenje urbanih, modernih, ugodnih i prijateljskih prostora. Glina je jedan od najzdravijih i ekološki najprihvatljivijih materijala uopće.

Dekor glina premaz za zid TERRA SOL

Moderno uređenje interijera sve više se vraća tradicionalnim materijalima na prirodnoj osnovi i prirodnog izgleda.

Ispravan odabir boje prilikom uređenja doma ili nekog prostora jedan je od temelja od kojeg bismo trebali krenuti. Važno je odabrati boje koje se uklapaju u ambijent koji uređujemo. Osjećaji koji nas prate tijekom dana velikim su dijelom formirani utjecajem naše okoline, a kako bi dani bili što ljepši važno je probuditi osjećaje topline, ugode i opuštenosti. Tako je prilikom uređenja poslovnog prostora važno potaknuti radnu atmosferu, a malim prostorima dati osjećaj prostranosti.

Prirodne boje i premazi u prostoru stvaraju prijateljski ambijent, prirodu postavljaju u svoj fokus, tamo gdje ona i treba biti. Upotreba opasnih tvari koje onečišćuju okolinu već je zakonski regulirana u mnogim zemljama, a naglasak se sve više stavlja na recikliranje, planiranje životnog prostora koje uključuje povezanost s okolinom i tradicionalnim kvalitetama proizvoda kao što je dugotrajnost, funkcionalnost, estetika. Tradicionalni materijali i stilovi zapravo nikada nisu izašli iz upotrebe prilikom uređenja iako su ih jedno vrijeme zamijenili moderni načini gradnje i uređenja. Danas je moderno tradicionalno, a prirodno presudno.

Premaz za zid na bazi gline spreman je za upotrebu, a različitom izvedbom moguće je postići različite efekte.

Dekor glina, unutarnja boja za zid, premaz je koji se nanosi u 1 do 3 sloja, no savjetujemo konzultiranje s majstorima. Ovim premazom za zid moguće je postići različite efekte no kao u svemu, i u ovom je iskustvo presudan faktor. Ubacivanjem recimo, stabljika žita ili duhana u smjesu koja se nanosi na zid, one će kasnije biti mjestimično vidljive na površini izrađenog zida. Premaz je vrlo jednostavan za upotrebu, a ako vam se ne svidi dobiveni izgled nanesenog materijala, površina se može namočiti, premaz sastrugati sa zida i ponovno nanijeti na površinu.

Ovaj prirodni premaz je dostupan za Fini i Grublji završni sloj, ovisno o vašim željama i idejama.

Osobine:

■ za unutrašnje zidove
■ fina ili grublja zrnata struktura
■ prirodno, ekološki
■ 1 do 3 sloja ovisno o željenom izgledu
■ prirodni mat izgled

Kontakt
Pokaz materijala iz naše ponude je u prethodno dogovorenim terminima.
Sve vaše upite molimo da šaljete na našu e-mail adresu.
Društvene mreže

Copyright by Terra sol d.o.o.  All rights reserved.

error: