ProizvodiVrt i okućnica - TERRA SOL

Uređenje vrta i okućnice po mnogo čemu se razlikuje od uređenja ostalih prostorija interijera ili eksterijera koje koristimo svakodnevno. Vrt dopušta ostvarenje najluđih ideja i snova, a dok ga uređujemo neprestano uživamo u prirodi. Promatramo njene pojave, a sukladno njima formiramo svoje zadatke. Terasa i bazen su presudni faktori za potpuni užitak, ali svaki vrt i okućnica trebaju još neke elemente kako bi naš dojam tijekom boravka bio savršen. U galeriji su neke ideje za uređenje vrta i okućnice, pa krenimo redom…

Ideje za vrt i okucnicu lijevani kamen TERRA SOL

Vrt i okućnica ostavljaju poseban dojam topline, prirode i sklada uz elemente od kamena, drva i različitih biljaka.

Proljeće svojom toplinom svake godine budi različito cvijeće i zelenilo, stoga je važno isplanirati njihovu idealnu poziciju. Odijeliti ga od travnjaka i stazice uz lijevani kamen ili opeku, zaštititi od gaženja ili opasnosti kosilice. Zelena, travnata površna važan je faktor svake tople okućnice ili vrta, a cvijeće, drveće, grmlje i ostalo bilje daju prostoru dašak života, boje i šarenila. Isti lijevani kamen koji smo koristili prilikom uređenja terase možemo koristi i kao kamen za stazicu do bazena, ulaza u kuću ili vrtnu kućicu. Postoje i bordure iz lijevanog kamena koje nam mogu pomoći prilikom zarubljivanja prilaza automobilu ili stazice u vrtu. Nakon ljetnih pljuskova, u bistrom ljetnom danu tako vrtom možemo hodati bosi, kamenim pločama, bez straha kako ćemo zaprljati stopala, smočiti cipele ili papuče. Svaki ljetni pljusak posebna je radost za vrt, njegove biljke, za cvijeće ili čak kakvo povrće koje može služiti kao dekoracija, ali i osvježavajući zalogaj prilikom vrtnih zabava i svima obožavanih roštiljanja.

Lijevani kamen i opeku možemo koristiti za izradu zidića, stazica ili roštilja, a njih bordurama iz lijevanog kamena možemo odvojiti od travnate površine.

Roštilj za posebne trenutke, nedjeljna druženja ili rođendanske proslave važan je element svima, i nama kao domaćinima, ali i našim gostima koji su pristigli na nekoliko sati druženja i uživanja. Gotov roštilj od lijevanog kamena idealno se uklapa u različite ambijente istovremeno osiguravajući poseban dojam koji kamen daje prirodi. Roštilj od lijevanog kamena tako se idealno uklapa u prostor uz zelene površine, a sam prostor oko roštilja možemo urediti zidićem, klupicama i sjedištima iz lijevanog kamena, za one koji željno iščekuju svoj vrući zalogaj.

Fontane iz lijevanog kamena unose čaroliju u svaki vrt i okućnicu.

Fontana, jedan romantičan detalj često prostor čini dinamičnim i neobičnim. Kakva malena fontana može biti praktična za brzinsko pranje ruku, dok ona malo veća može skrivati snove taložene ubacivanjem novčića za sreću. Osmislite prostor za fontanu i unesite malenu čaroliju u svakodnevnu rutinu. Nismo zaboravili ni one koji vole totalni mir, sakriveni od svijeta, za vježbanje, meditiranje, neometano čitanje knjige… Za vas su tu fontane iz lijevanog kamena uz koje će ćete se osjećati ugodno i s otvorenim i zatvorenim očima. Samo se opustite i uživajte.

Pogledajte katalog 1 i katalog 2.

Kontakt
Pokaz materijala iz naše ponude je u prethodno dogovorenim terminima.
Sve vaše upite molimo da šaljete na našu e-mail adresu.
Društvene mreže

Copyright by Terra sol d.o.o.  All rights reserved.

error: